Skip to content
Home " News " Dog Psychologist

Dog Psychologist

  Pascalle Ruperti Hondenpsycholoog, Vanaf mijn kindheid ben ik al bezig met honden en heb hier mijn passie van gemaakt. Vanuit die passie, kennis en ervaring ben ik in staat ook u verder te helpen.

  Dat ik hondentrainer zou worden is iets waar ik ingegroeid ben. Vanuit mijn jeugd ben ik begonnen met een kruising bouvier, daarna een Rottweiler en een Fila Brasileiro, dit laatste rand is vrij onbekend maar vraagt om veel kennis in de omgang.

  Met mijn Fila ben ik verhuisd naar Griekenland waar ik een hondenpension en hondenschool had. Vanuit de hondenschool ben ik les gaan geven en zo in aanraking gekomen met vele rassen, mensen hun karakters en ook problemen. Na 10 jaar ben ik verhuisd naar Destelbergen (Gent).

  Het helpen honden met problemen of vaak ook mens en hond doe ik nu vanuit Opglabbeek. Mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgebouwd met vele honden gebruik ik nu om samen met u te werken naar een oplossing voor uw probleem.

  Voor het oplossen van problemen gebruik ik verschillende methodes, geheel afhankelijk van de hond, het probleem en uw thuissituatie.

  > 35
  years of experience with dogs
  Kennis en ervaring met
  vele rassen (ook als moeilijk omschreven rassen)
  > 50
  raised their own dogs
  en_GBEnglish