Aller au contenu

U wilt toch ook dat uw hond zich goed gedraagt in elke situatie?

Dat hij of zij naar u luistert, ook als er andere honden of mensen in de buurt zijn? Dat hij of zij leert om nieuwe vaardigheden op te pikken en te genieten van het trainen?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een professionele hondentrainer met jarenlange ervaring en een passie voor honden. Ik werk volgens de principes van positieve bekrachtiging, waarbij ik de natuurlijke motivatie van uw hond gebruik om hem of haar te belonen voor goed gedrag. Zo leert uw hond op een leuke en effectieve manier wat u van hem of haar verwacht.

Maar ik begrijp ook dat niet elke situatie even makkelijk is voor uw hond. Soms zijn er te veel prikkels of verleidingen die uw hond kunnen afleiden of frustreren. In die gevallen kan het nodig zijn om uw hond op een vriendelijke maar duidelijke manier te corrigeren. Dit doe ik altijd met respect voor de persoonlijkheid en behoeften van uw hond, zodat hij of zij zich veilig en vertrouwd voelt bij mij.

Door mijn individuele aanpak en kennis van hondengedrag, kan ik u garanderen dat uw hond snel en effectief zal leren om in alle situaties gehoorzaam en vaardig te zijn. En dat u en uw hond een nog betere band zullen krijgen door samen te trainen.

Chaque chien a besoin d'une méthode individuelle, qui convient au chien mais aussi à vous.
Il faudra apprendre à votre chien à vous écouter dans des situations où la distraction est plus importante que la récompense.
La meilleure publicité, ce sont les résultats que nous obtenons ; ces résultats parlent d'eux-mêmes.

U houdt van uw hond en u wilt dat hij of zij gelukkig en gehoorzaam is. Maar soms lijkt het alsof uw hond niet naar u luistert, of zelfs tegen u in gaat. U heeft misschien al verschillende trainers geprobeerd, maar zonder veel succes. U vraagt zich af of er een betere manier is om uw hond te trainen.

Dan heb ik goed nieuws voor u. Ik ben een ervaren hondentrainer die u kan helpen om de roedelleider te worden die uw hond nodig heeft. Ik werk volgens een natuurlijke en gebalanceerde methode, waarbij ik zowel positieve beloningen als gepaste correcties gebruik om uw hond te leren wat goed en fout is. Zo creëer ik een harmonieuze relatie tussen u en uw hond, waarbij u beiden respect en vertrouwen hebben voor elkaar.

Mijn methode is gebaseerd op de wetenschap van het hondengedrag en de natuurlijke communicatie tussen honden onderling. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring met het trainen van allerlei soorten honden, van puppy’s tot senioren, van rashonden tot bastaarden, van kleine tot grote honden. Ik weet precies wat uw hond nodig heeft om zich goed te gedragen in elke situatie.

Maar let op: mijn methode is niet voor iedereen geschikt. Sommige mensen zijn niet bereid om correcties toe te passen, of denken dat dit zielig of onnodig is. Dat is hun goed recht, maar dan kan ik hen niet helpen. Mijn methode werkt alleen als u bereid bent om consequent en zelfverzekerd te zijn, en om uw hond zowel liefde als leiding te geven.

Ik help u graag om uw hond te trainen met een bewezen aanpak die werkt voor u en uw hond. U krijgt van mij persoonlijke begeleiding, professioneel advies en praktische tips om de juiste balans te vinden tussen correcties (indien nodig) en beloningen. Zo leert uw hond dat goed gedrag loont en dat niet luisteren consequenties heeft.

U profiteert van mijn 35 jaar ervaring in hondentraining en mijn kennis van verschillende trainingsmethodes die ik heb bestudeerd en toegepast. Ik ben een expert op het gebied van hondengedrag en ik weet wat werkt en wat niet. Ik leer u hoe u zelfverzekerd kunt zijn en hoe u als roedelleider kunt optreden, zodat uw hond u respecteert en volgt.

U kunt rekenen op mijn eerlijkheid en flexibiliteit om een aanpak te vinden die past bij uw wensen en mogelijkheden. Als u alleen met pure positieve training zonder correcties wilt werken, dan kijken we samen of dat haalbaar is. Zo niet, dan vertel ik u dat eerlijk en verwijs ik u door naar andere opties.

Samengevat: ik bied u begeleiding, advies en tips om uw hond te trainen met een bewezen aanpak die werkt voor u en uw hond. Ik leer u zelfverzekerdheid, leiderschap en balans om het gewenste gedrag bij uw hond te bereiken.

La meilleure publicité est les résultats que nous réalisons, ces résultats parlent d'eux-mêmes.

Pourquoi s'entraîner avec nous ?

Conseil individuel

Nous commençons par une séance de formation individuelle avec vous et votre chien pour déterminer la méthode la plus appropriée.

Bootcamp

Les mots vous manquent ?
Dans un camp d'entraînement, votre chien reste avec nous pendant une à deux semaines et nous travaillons à l'obtention du comportement souhaité.

Cours en petits groupes

Petits groupes de 2 à 6 personnes où vous vous entraînez ensemble.

fr_FRFrench