Meteen naar de inhoud

DSC-K9 Academy Detectie en Speuren

Ontdek de fascinerende wereld van detectie en speurtraining voor honden! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor gedragstrainingen, maar ook voor deze bijzondere vorm van hondensport en -training.

Detectie en speurtrainingen zijn niet alleen onderdeel van veel hondensporten, maar worden ook gebruikt in de praktijk door overheidsdiensten zoals de politie en het leger. Wij hebben door de jaren heen verschillende honden specifiek afgericht en verkocht voor deze praktijktoepassingen, waarbij we samenwerken met vooraanstaande trainers in binnen- en buitenland. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de nieuwste inzichten en trainingsmethoden.

Onze praktijkgerichte aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in het trainen van honden voor praktische toepassingen. Zo leren we honden niet alleen personen op te sporen, maar ook voorwerpen zoals geld, verdovende middelen en explosieven te detecteren. Onze trainingen worden gegeven door trainers met jarenlange praktijkervaring en ons wereldwijde netwerk binnen overheidsdiensten stelt ons in staat om u exclusieve en unieke mogelijkheden te bieden.

Dus als u geïnteresseerd bent in het ontdekken van deze fascinerende wereld van detectie en speurtraining voor honden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hoe uw hond kan uitblinken in deze bijzondere vorm van training en sport!

Leer het uit de praktijk bij de DSC-K9 Academy

DSC-K9 Academy leert u detectie en praktijkspeuren
Maak gebruik van ons international netwerk binnen leger en politie voor de laatste trainingsmethoden
Eigen honden afgericht in praktijk detectie en speurwerk

Waarom DSC-K9 Academy

Individuele begeleiding

Wij bieden 1:1 training aan om in korte tijd het maximale uit uw hond te halen

Bootcamp

Geen zin of tijd om uw hond zelf detectie of speuren te leren. Wij leren (indien uw hond geschikt is) de basis.

Kleine groepslessen

Kleine groepen van 2-6 personen waar u samen met anderen traint.

nl_NLDutch